Styrelsen 2019

OrdförandeAnnika Gripencreutz
Tel: 0702-51 51 90
Mail: ordf.vastra@pudelklubben.se

Jag är 47 år i år o bor i Kållered i ett litet hus i skogen. Jag jobbar som säkerhetssamordnare på Lokalförvaltningen i Göteborg och har ägnat mig åt att jobba med säkerhet de senaste 18 åren. Innan dess hade jag brudklänningsbutik och hattaffär… Jag har även jobbat med foto en gång i tiden, så jag har rätt många strängar på min lyra.

Hund har jag haft sedan barnsben – den första egna var en schnauzer som jag fick när jag var 13 och som avlöste familjens pudel. Sedan dess har jag inte varit utan hund och nästa pudel anlände 2005, som ledde till flera. Sedan 2010 innehar jag kennelnamnet Sine Cera som jag föder upp mellanpudel under, ihop med Anna Johansson. Jag har ägnat mig åt bruksspår, viltspår, lydnad, rally, agility, utställning och nu senast nosework med pudlarna. Jag sitter även i SBKs Göteborgsavdelnings RUS-sektor, är aktiv MH-figurant och jobbar på en del utställningar som ringsekreterare. Mig känner man igen på att jag skrattar ofta och högt.

Vice OrdförandeAnna-Karin Johansson
Tel: 0765-535242
Mail: viceordf.vastra@pudelklubben.se

Jag (fd Anki Hult) är Vice ordförande och Lydnad/Bruksansvarig. Lydnad och bruksgrenarna ligger mig som ni förstår varmt om hjärtat. Rallylydnad och nosework ser jag fram emot att lära mig mer om. Pälsvård däremot är inte alls min melodi. Jag har den största respekt (och ett litet uns avund) för alla er som har era hundar i fullpälsat toppskick men har för länge sedan insett att jag aldrig kommer att klara av den biten. Jag har inte tålamod till det.

Mina visioner för mitt år i SPKv’s styrelse är att arbeta med de aktiviteter som vi kan göra med våra Pudlar utanför utställningsringen. Pudeln är ju en allroundhund av allra högsta rang och det vill jag vara med och lyfta fram. 

KassörInger Hildebrand
Tel: 070-8293448
Mail: kassor.vastra@pudelklubben.se

Jag sitter som kassör i västra styrelsen sedan 2016, det har varit intressant, roligt och jag ser fram emot att jobba vidare i styrelsen.

Jag har levt med storpudel nästan hela mitt liv,  vår första grå storpudel köptes när jag var 7 år och när jag var 13 år köptes nästa storpudel och den blev min egen som följde med nästan överallt, även på skolresa, hon var en riktig ögontjänare och alltid smartare än jag var.

Sedan 2006 föder jag, tillsammans med min dotter Elisabeth, upp grå och ibland vit storpudel med prefixet Håfveleds.

Vi ställer ut våra hundar men jag tycker att det är roligt att göra andra aktiviteter också. Mest tränar jag Rallylydnad och jag försöker att nyttja vad vi möter när vi är ute som att gå slalom mellan cykelställ, balansera , uppletande, trycka på knappar för att öppna dörrar eller trycka fram hissen. Kommunikationen med hunden är intressant och spännande.

Vi låter alla våra egna hundar göra BPH och försöker ordna tillfällen så att flera av våra uppfödningar kan göra BPH vid samma tillfälle för att kunna se likheter/olikheter mellan individerna i samma kull.

SekreterareJenny Havenäs
Tel: 0765-262043
Mail: sekr.vastra@pudelklubben.se

Jag är uppväxt med hundar från det jag kom hem från BB, min första storpudel flyttade in i familjen 1989 när jag som 11-åring blev störtförälskad i rasen. Det har alltid varit storpudlar för min del även om det i den större familjen även finns ett par dvärgpudlar. Numera bor jag i Floda med man, två barn samt två storpudelherrar som är med på allt vi gör. Mitt stora intresse är utställning och pälsvård mycket tack vare min fina Nisse som jag ställt ut både i Sverige och i utlandet. 

Yrkesmässigt har jag sedan mina studier arbetat i teknik och IT-branschen som sälj och marknadschef på internationella bolag. 

Det jag är mest engagerad i är utställning, pälsvård, hälsa samt ett intresse i att förmedla vilken fantastisk och mångsidig ras som pudeln är.

LedamotJenny Westerberg
Tel: 0739-338617
Mail: ledamota.vastra@pudelklubben.se

Född 84 och uppvuxen med hund. Första pudeln Nalle fick jag i julklapp när jag var åtta och vi fick 16 underbara år tillsammans. Familjen var sen utan i elva månader när våran lilla Hugo kom och efter det dröjde det fem månader tills Max kom. I dag har vi tre dvärgar och två toy. Främst älskar vi att ställa ut men vi tävlar även rallylydnad. Vi går också olika kurser och låter dom testa på allt möjligt. I första hand är det våra familjemedlemmar som får leva hundliv. Har kenneln Team Jamiva tillsamans med min mamma och vi föder upp toy och dvärg. Jag är utbildad hundmassör och hundfrisör, driver ett trim. Försöker hålla mig uppdaterad med det mesta inom hund hela tiden.

Min vision ska känna sig välkomma i SPK västra klubben. Att jobba för att få fram våran underbara ras och våran klubb. Att vi alla ska jobba framåt gemensamt.

LedamotMalin Westholm
Tel: 0707-275149
Mail: ledamotb.vastra@pudelklubben.se

Jag är född 1994, år 2002 hämtade mina föräldrar hem min första dvärgpudel från kennel Eugenios i Norge. Med lilla Molly gick jag som barn några vardagslydnadskurser samt ställe henne i klassen ”barn med hund”. Sedan blev hon stallhund och var med mig dagligen i stallet i 15år. Nu har jag 2 dvärgpudel pojkar, Nemo och Mio. Jag tävlar rallylydnad, freestyle och canicross (löpning med hund) med dom men har även ställt ut lite. Jag tycker utställning är väldigt kul och kommer ställa mina föräldrars lilla tikvalp Nelly från och med sommaren 2019.

Min vision med min medverkan i styrelsen är att med mina kreativa och drivna sidor kunna öka deltagandet i SPKv aktiviteter i alla ålderskategorier.

LedamotCharlotte Åsberg
Tel: 0723-085519
Mail: ledamotc.vastra@pudelklubben.se
SuppleantPetra Sandberg
Tel: 0733-916621
Mail: suppleanta.vastra@pudelklubben.se

Jag och är född -76 och har en son och en dotter. Är uppvuxen med stor- mellan- och dvärgpudlar och har nu en silver dvärgpudel hemma som heter Flizan. Har tidigare erfarenheter kring styrelsearbete, då i ett föräldrakooperativ. Tar med mig en positiv inställning och ett glatt humör och tycker att det skall bli roligt, lärorikt och spännande att jobba tillsammans.

SuppleantAnnette Sandberg
Tel: 0702-649047
Mail: suppleantb.vastra@pudelklubben.se

Jag har haft pudel sedan början på 80 talet, då storpudel som jag tävlade lydnad och lite spår med och även ställde ut. Senare blev det även Mellanpudel svart, grå och Dvärgpudel grå. Började som uppfödare 1998 med prefixet Crusea’s som jag nu delar med Mariel Andersson som har svart mellan från mina linjer. Har nu enbart Grå Dvärg kvar som jag föder upp men hoppas på en Grå Mellan tik i framtiden när jag hittar någon jag vill ha. Har aldrig varit med i styrelsen tidigare men hoppas kunna bidra med något positivt för rasen och medlemmarna.

Jag skulle vilja få tillbaka allt det roliga vi alla gjorde tillsammans med våra hundar på 80-90 talet då var det inte så vinnar inriktat utan man kunde åka tillsammans även om man var konkurrenter i samma klass, vi gjorde väldigt mycket för den vanliga pudelägaren som inte ville gå på utställning eller lydnad. Alla var vänner och ställde upp och hjälpte varandra. Det vill jag återskapa.