Styrelsen 2020

OrdförandeAnnika Gripencreutz
Tel: 0702-51 51 90
Mail: ordf.vastra@pudelklubben.se

Jag är 47 år i år o bor i Kållered i ett litet hus i skogen. Jag jobbar som säkerhetssamordnare på Lokalförvaltningen i Göteborg och har ägnat mig åt att jobba med säkerhet de senaste 18 åren. Innan dess hade jag brudklänningsbutik och hattaffär… Jag har även jobbat med foto en gång i tiden, så jag har rätt många strängar på min lyra.

Hund har jag haft sedan barnsben – den första egna var en schnauzer som jag fick när jag var 13 och som avlöste familjens pudel. Sedan dess har jag inte varit utan hund och nästa pudel anlände 2005, som ledde till flera. Sedan 2010 innehar jag kennelnamnet Sine Cera som jag föder upp mellanpudel under, ihop med Anna Johansson. Jag har ägnat mig åt bruksspår, viltspår, lydnad, rally, agility, utställning och nu senast nosework med pudlarna. Jag sitter även i SBKs Göteborgsavdelnings RUS-sektor, är aktiv MH-figurant och jobbar på en del utställningar som ringsekreterare. Mig känner man igen på att jag skrattar ofta och högt.

Vice OrdförandeAnna-Karin Johansson
Tel: 0765-535242
Mail: viceordf.vastra@pudelklubben.se

Jag (fd Anki Hult) är Vice ordförande och Lydnad/Bruksansvarig. Lydnad och bruksgrenarna ligger mig som ni förstår varmt om hjärtat. Rallylydnad och nosework ser jag fram emot att lära mig mer om. Pälsvård däremot är inte alls min melodi. Jag har den största respekt (och ett litet uns avund) för alla er som har era hundar i fullpälsat toppskick men har för länge sedan insett att jag aldrig kommer att klara av den biten. Jag har inte tålamod till det.

Mina visioner för mitt år i SPKv’s styrelse är att arbeta med de aktiviteter som vi kan göra med våra Pudlar utanför utställningsringen. Pudeln är ju en allroundhund av allra högsta rang och det vill jag vara med och lyfta fram. 

KassörInger Hildebrand
Tel: 070-8293448
Mail: kassor.vastra@pudelklubben.se

Jag sitter som kassör i västra styrelsen sedan 2016, det har varit intressant, roligt och jag ser fram emot att jobba vidare i styrelsen.

Jag har levt med storpudel nästan hela mitt liv,  vår första grå storpudel köptes när jag var 7 år och när jag var 13 år köptes nästa storpudel och den blev min egen som följde med nästan överallt, även på skolresa, hon var en riktig ögontjänare och alltid smartare än jag var.

Sedan 2006 föder jag, tillsammans med min dotter Elisabeth, upp grå och ibland vit storpudel med prefixet Håfveleds.

Vi ställer ut våra hundar men jag tycker att det är roligt att göra andra aktiviteter också. Mest tränar jag Rallylydnad och jag försöker att nyttja vad vi möter när vi är ute som att gå slalom mellan cykelställ, balansera , uppletande, trycka på knappar för att öppna dörrar eller trycka fram hissen. Kommunikationen med hunden är intressant och spännande.

Vi låter alla våra egna hundar göra BPH och försöker ordna tillfällen så att flera av våra uppfödningar kan göra BPH vid samma tillfälle för att kunna se likheter/olikheter mellan individerna i samma kull.

SekreterareGunilla Norström
Tel: 0708-852968
Mail: sekr.vastra@pudelklubben.se

Jag heter Gunilla och lever torparliv utanför Sexdrega i Svenljunga kommun tillsammans med min make Håkan och våra tre mellanpudlar. 

För oss är våra hundar det som är vår mittpunkt. Vi planerar det mesta av vårt liv baserat på vad vi känner är bäst för dem. 

Utöver hundarna har jag ett stort miljöintresse och jag älskar att Pudelklubben har tagit ett mer hållbart beslut och jag ser fram emot att under mitt år i styrelsen få möjlighet att kombinera mina intressen och driva utvecklingen för pudel som hållbarhet framåt i klubbens regi.

LedamotAnnette Sandberg
Tel: 0702-649047
Mail: ledamota.vastra@pudelklubben.se

Jag har haft pudel sedan början på 80 talet, då storpudel som jag tävlade lydnad och lite spår med och även ställde ut. Senare blev det även Mellanpudel svart, grå och Dvärgpudel grå. Började som uppfödare 1998 med prefixet Crusea’s som jag nu delar med Mariel Andersson som har svart mellan från mina linjer. Har nu enbart Grå Dvärg kvar som jag föder upp men hoppas på en Grå Mellan tik i framtiden när jag hittar någon jag vill ha. Har aldrig varit med i styrelsen tidigare men hoppas kunna bidra med något positivt för rasen och medlemmarna.

Jag skulle vilja få tillbaka allt det roliga vi alla gjorde tillsammans med våra hundar på 80-90 talet då var det inte så vinnar inriktat utan man kunde åka tillsammans även om man var konkurrenter i samma klass, vi gjorde väldigt mycket för den vanliga pudelägaren som inte ville gå på utställning eller lydnad. Alla var vänner och ställde upp och hjälpte varandra. Det vill jag återskapa.

LedamotMalin Westholm
Tel: 0707-275149
Mail: ledamotb.vastra@pudelklubben.se

Jag är född 1994, år 2002 hämtade mina föräldrar hem min första dvärgpudel från kennel Eugenios i Norge. Med lilla Molly gick jag som barn några vardagslydnadskurser samt ställe henne i klassen ”barn med hund”. Sedan blev hon stallhund och var med mig dagligen i stallet i 15år. Nu har jag 2 dvärgpudel pojkar, Nemo och Mio. Jag tävlar rallylydnad, freestyle och canicross (löpning med hund) med dom men har även ställt ut lite. Jag tycker utställning är väldigt kul och kommer ställa mina föräldrars lilla tikvalp Nelly från och med sommaren 2019.

Min vision med min medverkan i styrelsen är att med mina kreativa och drivna sidor kunna öka deltagandet i SPKv aktiviteter i alla ålderskategorier.

LedamotCharlotte Åsberg
Tel: 0723-085519
Mail: ledamotc.vastra@pudelklubben.se
SuppleantElisabeth Drake
Tel: 0702-649047
Mail: suppleanta.vastra@pudelklubben.se

SuppleantAnna Lindh

Mail: suppleantb.vastra@pudelklubben.se

Anna Lindh, innerhar kennel Canis Lindeus och föder upp storpudel i färgerna svart,vitt och grått. Bor ute på Varaslätten närmare bestämt i Skarstad. 
Började med Leonberger men på grund av allergi gick jag över till pudel vilket jag aldrig ångrat. Hoppas på ett bra och spännande år.
Tycker det ska bli intressant att få jobba med rasen från en annan vinkel.