Engagera dig i Södras styrelse!
Publicerad 22 oktober 2019

Tycker du som vi, att pudeln är en fantastisk ras? Vill du jobba med att arrangera aktiviteter, prata avel och ordna spännande föreläsningar? Eller känner att du vill engagera dig i en förening och bidra med dina kunskaper som kassör t ex? Hör av dig till valberedningen.sodra@pudelklubben.se så berättar vi mer!

Pudelhelg
Publicerad 23 september 2019

Missa inte årets Pudelfest!!
Jes klippkurs är fullbokad, men det finns fortfarande platser på vår pudelfest och på visningsklippning på lördagen. Glöm inte att anmäla senast den 25/9 till anmalan.sodra@pudelklubben.se

Medlemsmöte/uppfödarträff
Publicerad 8 september 2019

Glöm inte att anmäla dig till vårt medlemsmöte/uppfödarträff, på Hässleholmsgården, den 14/9. Se mer info i kalendern.

Vi kommer att börja med en kort genomgång i grupperna vi hade förra gången och sedan stråla samman, för att diskutera vad vi kommit fram till.

En annan punkt kommer att vara Agrias statistik beträffande våra pudlar. För dig som är uppfödare är detta ett utmärkt tillfälle att se hur det ser ut för just din storlek och att diskutera hur läget ser ut just nu för pudlarna.

Publicerad 5 juni 2019
Program Pudelns dag
Publicerad 25 maj 2019
Inbjudan till klippkurs
Publicerad 25 maj 2019
Pudelns dag!
Publicerad 29 april 2019
Domarändring
Publicerad 26 april 2019

Vi vill påminna om att anmälningstiden för vår rasspecial är förlängd till den 1/5, och samtidigt göra er uppmärksamma på att det är domarändring för mellanpudlarna. Ivan Vasiljevic, Serbien, kommer att döma mellanpudel istället för Istvan Csikos Csik, Tyskland.

Anmälan förlängd
Publicerad 23 april 2019

Anmälan för vår utställning den 19/5, är nu förlängd till den 1/5. Skynda att anmäla! Här hittar du mer info om utställningen.

Klipphelg
Publicerad 23 april 2019

Ni har säkert undrat vem vi bjudit in till pudelhelgen i Oktober. Vi har tidigare haft Biaggio Cellamare från Italien och Jakub Kruczek från Polen. I år är vi stolta över att ingen mindre än Jes Breinholt Carlsen, från vårt grannland Danmark, kommer. Jes är en oerhört duktig pudelfrisör, som föder upp pudlar under prefixet Brei-Ca’s och är mycket välkänd i pudelringen. Mer info om Jes kommer inom kort.

Nästa sida
Huvudsponsor
Annonser
© Svenska Pudelklubben 2012
Texten och bilderna på den här webplatsen (pudelklubben.se) tillhör Svenska Pudelklubben.
All användning av dessa bilder eller text utan uttryckligt tillstånd från Svenska Pudelklubben är förbjudet.