Kommande aktiviteter
Kallelse till årsmöte
Publicerad 4 december 2019

Vi träffas i Betelkyrkans lokal i Höör, den 9/2, kl 14:00.

Vi samlas för årsmötesförhandlingar, prisutdelning och fika (kaffe och kaka).

För vår planering behöver vi veta hur många som kommer. För att delta på årsmötet skall du vara medlem i Svenska Pudelklubben, det gäller även medföljande personer. Anmälan görs via mail till sekr.sodra@pudelklubben.se.

Motioner och ärenden som medlem önskar få behandlade, skall vara styrelsen tillhanda senast 3 veckor före årsmötet, d.v.s. senast den 17 januari.

Motioner som skickas in skall vara undertecknade med motionärens namnteckning och skickas i original med post till vår sekreterare (Karin Mars, Dag Hammarskjölds väg 3B, 244 64 Lund).
Årsmötesförhandlingarna kommer att vara tillgängliga på hemsidan efter den 2 februari.

På årsmötet delas det ut priser och utmärkelser. Om du är lycklig ägare till en pudel som bör uppmärksammas för sina insatser under året, så skicka in din ansökan så snart du kan. Den 5 januari är sista dagen för ansökan. Mer information får du under respektive rubrik som följer.

Championtitlar
SPK Södra vill med en utmärkelse hedra pudlar som ägs av medlem i södra avdelningen och som under 2019 erhållit Svensk Championtitel avseende agility, bruks, lydnad, utställning och/eller viltspår samt rallylydnad. För att få utmärkelsen skickas följande uppgifter: hundens namn, registreringsnummer, storlek, uppfödare, ägare och vilken typ av titel pudeln erhållit. Utmärkelsen måste hämtas personligen på årsmötet. Skriv eller maila senast 5 januari till: Cecilia Hörnlund, Ugglebo 110, 388 99 Påryd eller till ledamotd.sodra@pudelklubben.se.
Rosetten måste hämtas personligen på årsmötet och skickas inte.

Vandringspriser utställning
Södra avdelningen har ett antal vandringspriser som på vårt ordinarie årsmöte delas ut till medlemmar i avdelningen. Vandringspriser och statuter hittar du på SPK Södras hemsida. Vill du tävla om något pris så skickar du in uppgifterna senast den 5 januari till Cecilia Hörnlund, Ugglebo 110, 388 99 Påryd eller till ledamotd.sodra@pudelklubben.se.

Rosetter
Om din hund fått titeln LD Startklass, LD1, LD2, fått diplom i Rallylydnad nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass, och/eller klarat tre uppflyttningsresultat i agility under året så kan du också få en rosett på årsmötet. Skicka in dina resultat om du vill ha en rosett senast den 5 januari till Cecilia Hörnlund, Ugglebo 110, 388 99 Påryd eller till ledamotd.sodra@pudelklubben.se.
Rosetten måste hämtas personligen på årsmötet och skickas inte.

Årets pudel – Olika tävlingsgrenar
Södra avdelningen kommer att dela ut en rosett till de medlemmar som ligger högst på Svenska Pudelklubbens respektive listor i agility, lydnad, rallylydnad och bruks.

Engagera dig i Södras styrelse!
Publicerad 22 oktober 2019

Tycker du som vi, att pudeln är en fantastisk ras? Vill du jobba med att arrangera aktiviteter, prata avel och ordna spännande föreläsningar? Eller känner att du vill engagera dig i en förening och bidra med dina kunskaper som kassör t ex? Hör av dig till valberedningen.sodra@pudelklubben.se så berättar vi mer!

Pudelhelg
Publicerad 23 september 2019

Missa inte årets Pudelfest!!
Jes klippkurs är fullbokad, men det finns fortfarande platser på vår pudelfest och på visningsklippning på lördagen. Glöm inte att anmäla senast den 25/9 till anmalan.sodra@pudelklubben.se

Medlemsmöte/uppfödarträff
Publicerad 8 september 2019

Glöm inte att anmäla dig till vårt medlemsmöte/uppfödarträff, på Hässleholmsgården, den 14/9. Se mer info i kalendern.

Vi kommer att börja med en kort genomgång i grupperna vi hade förra gången och sedan stråla samman, för att diskutera vad vi kommit fram till.

En annan punkt kommer att vara Agrias statistik beträffande våra pudlar. För dig som är uppfödare är detta ett utmärkt tillfälle att se hur det ser ut för just din storlek och att diskutera hur läget ser ut just nu för pudlarna.

Publicerad 5 juni 2019
Program Pudelns dag
Publicerad 25 maj 2019
Inbjudan till klippkurs
Publicerad 25 maj 2019
Pudelns dag!
Publicerad 29 april 2019
Domarändring
Publicerad 26 april 2019

Vi vill påminna om att anmälningstiden för vår rasspecial är förlängd till den 1/5, och samtidigt göra er uppmärksamma på att det är domarändring för mellanpudlarna. Ivan Vasiljevic, Serbien, kommer att döma mellanpudel istället för Istvan Csikos Csik, Tyskland.

Anmälan förlängd
Publicerad 23 april 2019

Anmälan för vår utställning den 19/5, är nu förlängd till den 1/5. Skynda att anmäla! Här hittar du mer info om utställningen.

Nästa sida
Huvudsponsor
Annonser
© Svenska Pudelklubben 2012
Texten och bilderna på den här webplatsen (pudelklubben.se) tillhör Svenska Pudelklubben.
All användning av dessa bilder eller text utan uttryckligt tillstånd från Svenska Pudelklubben är förbjudet.