Kommande aktiviteter
Välkomna till Strömsnäsbruk
Publicerad 5 mars 2017

Nu är ringfördelningen till Strömsnäsbruk klar. Välkomna!

Vi kommer att anordna Barn-med-hund tävling!
Anmälan görs på plats! Kostar 20:-
Domare Kay Radmacher

Det finns möjlighet att ansluta till eluttag ifall man kommer med husvagn eller husbil.
Meddela på 0433-21021 (använd telefonsvararen!!!) namn, tel nr och när ni kommer.
Kostnad 100:-

 

Årsmöteshandlingar
Publicerad 29 januari 2017

Årsmöteshandlingarna ligger nu ute på hemsidan och du hittar dem här.

Varmt välkomna till årsmötet den 5/2!

Adress mm hittar du här.

Uppdatering av uppfödare på hemsidan
Publicerad 23 januari 2017
Vi håller på att uppdatera vår hemsida med uppfödare som är medlemmar i Svenska pudelklubbens södra avdelning.
Informationen du vill ha med på listan skickar du via mail till webmaster.sodra@pudelklubben.se.
Informationen vi behöver är: kennelnamn, kennelinnehavare, telefonnummer, e-mailadress, hemsideadress, vilka storlekar samt färger du föder upp. När vi fått dina uppgifter kommer vår webmaster att lägga in dem på hemsidan. Uppfödarna ansvarar själva för att länkar till e-mail och hemsidor är korrekta.
OBS! Även om du är med på listan, och informationen stämmer vill vi att du skickar ett mail om att du vill vara kvar. De som ej hör av sig kommer att tas bort!
Här är ett exempel på hur det kan se ut;
Årets första nyhetsbrev
Publicerad 4 januari 2017

Nu är årets första nyhetsbrev utskickat och vi vill samtidigt önska er en god fortsättning på det nya året! Skicka ett mejl till webmaster.sodra@pudelklubben.se om du också vill ha vårt nyhetsbrev.

God Jul!
Publicerad 21 december 2016

Vi vill önska alla våra medlemmar en riktigt god och fröjdefull jul!

SPK Södras almanacka
Publicerad 23 november 2016

Vill ni ha en almanacka nästa år, så är det hög tid att skicka in ert bidrag! Sista bokningsdag är den 30/11!

almanacka-png-1

almanacka-png-2

Kallelse till årsmöte 2017
Publicerad 22 november 2016

Välkommen till Svenska Pudelklubben Södras årsmöte i Betelkyrkan, Eriksgatan 6 i Höör, söndagen den 5 februari 2017, kl 13:30.

Motioner och ärenden, som medlem önskar få behandlade, skall vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet, d v s senast den 15 januari. Dessa skickas till sekr.sodra@pudelklubben.se eller Karin Mars, Dag Hammarskjölds Väg 3 B, 224 64 Lund. Årsmöteshandlingarna kommer att vara tillgängliga här på hemsidan efter den 29 januari. Vi samlas för årsmötesförhandlingar, prisutdelning, samt kaffeservering med fralla och fika. För att delta på årsmötet ska du vara med i Svenska Pudelklubben, och det gäller även medföljande personer.

Tyvärr får inga hundar vistas i lokalen. Varmt Välkomna!

 

På årsmötet delas det ut priser och utmärkelser

Om du är lycklig ägare till en pudel, som kan uppmärksammas, så skicka in ansökan nu! Se mer info under respektive rubriker.

OBS! Den 5 januari är absolut sista dagen för anhållan om utmärkelser!

Championtitlar

SPK södra vill med en utmärkelse hedra pudlar, som ägs av medlem i södra avdelningen och under 2016 erhållit en Svensk Championtitel. Championat avseende agility, bruks, lydnad, utställning eller viltspår samt titeln rallylydnadsmästare belönas.

För att få utmärkelsen skickas följande uppgifter: hundens namn, registreringsnummer, storlek, uppfödare, ägare och vilken typ av titel pudeln erhållit.

Utmärkelsen måste hämtas personligen på årsmötet. Skriv eller mejla senast 5 januari 2016, till Emma Iversen, Trangränd 18,235 34 Vellinge, ledamotc.sodra@pudelklubben.se.

Vandringspriser utställning                                                                                                                              

Södra avdelningen har ett antal vandringspriser, som på vårt ordinarie årsmöte delas ut till medlemmar i avdelningen. Vandringspriser och statuter hittar du på SPK Södras hemsida.

Vill du tävla om något pris, så skickar du in uppgifter senast 5 januari 2016, till Emma Iversen, Trangränd 18,235 34 Vellinge, ledamotc.sodra@pudelklubben.se. Vi behöver veta vilket pris som avses, från vilka utställningar poäng beräknas, hundens namn och registreringsnummer, samt ägarens namn och medlemsnummer. Priset måste hämtas

Rosetter

Vi har beslutat att införa LP-rosetten igen och kommer även att dela ut rosetter till de som fått diplom i rallylydnad eller klarat tre uppflyttningsresultat i agility.

Om din hund fått titeln LP1, LP2, LP3, LP Elit, fått diplom i rallylydnads Nybörjarklass, Fortsättningsklass, Avancerad klass och Mästarklass, eller klarat tre uppflyttningsresultat i agility under året så kan du få en rosett på årsmötet. Skicka in dina resultat om du vill ha en rosett till Anita Sjöholm, Åbygatan 8 C, 264 38 Klippan eller ledamotd.sodra@pudelklubben.se.

Rosetten måste hämtas personligen på årsmötet och skickas inte.

Årets Pudel – olika tävlingsgrenar                                                                                                        

Södra avdelningen har också vandringspriser i agility och lydnad. Rallylydnad och

bruks har inget vandringspris, men vi uppmärksammar ändå vinnarna av dessa grenar med en rosett. Bruks är uppdelat i spår, sök och rapport, och vi delar ut en rosett för varje gren.

Statuterna för Årets Pudel i olika grenar finns på hemsidan under rubriken ”Tävlingsresultat”. Skicka in era resultat till Anita Sjöholm, Åbygatan 8 C, 264 38 Klippan eller ledamotd.sodra@pudelklubben.se

Uppgifter som krävs: pudelns registreringsnamn, registreringsnummer, storlek, färg och kön. Förarens namn och medlemsnummer. Datum och plats för tävlingen, tävlad klass samt naturligtvis tävlingsresultat.

Bästa ungdom

Statuterna ser ni på hemsidan under fliken tävlingsresultat –  välj bästa ungdom och därefter statuter bästa ungdom. Ju fler grenar man tävlar i ju bättre poäng kan man få.

Tävlingsgrenar är Bruks (Spår, Sök, Rapport) lydnad, rallylydnad och agility. Se flikar för statuter för respektive gren och vad som gäller för inskickande av resultat mm.

Resultatet räknas från respektive lista. Resultat från en tävling ska skickas in senast en månad efter tävlingsdatum till Anita Sjöholm, ledamotd.sodra@pudelklubben.se

Bli medlem i Pudelklubben!
Publicerad 16 november 2016
Vet du hur enkelt man blir medlem i Pudelklubben?!
Du kan nu enkelt Swisha avgiften för ditt medlemksap till
nr: 123 098 47 65
Det är billigt också! Så låt hela familjen bli medlem. Då kan alla ta del av våra aktiviteter. Tillsamman blir vi en stark och rolig förening.

Du kan även betala in din avgift till Pg 98 67 96 – 1 eller till Bg 5757 – 9120.

Vid betalning, skriv ditt namn, adress och e-postadress

Årsavgiften (rullande) i SPK är för:

enskild medlem 295 kr (inkl Pudelnytt)
familjemedlem 25 kr (exkl Pudelnytt)
ytterligare familjemedlem 10 kr (exkl Pudelnytt)
för medlemmar utanför Sverige 375 kr

 

Viktig info inför rasspecial 23/10
Publicerad 21 oktober 2016

Vi vill göra ett förtydligande angående söndagens rasspecial. Det är EN ring och den startar kl 10.00. Ordningen i den enda ringen är mellan, stor, dvärg och sist toy. Eftersom vi har två domare är det bedömningsordningen för aktuell domare som står i er bekräftelse.

PM SPK Södras rasspecial 2016-10-23
Publicerad 12 oktober 2016

pm-hassleholm-oktober-2016-3    pm-hassleholm-oktober-2016-2

 

Nästa sida
Huvudsponsor
Annonser
© Svenska Pudelklubben 2012
Texten och bilderna på den här webplatsen (pudelklubben.se) tillhör Svenska Pudelklubben.
All användning av dessa bilder eller text utan uttryckligt tillstånd från Svenska Pudelklubben är förbjudet.