Centralstyrelsen

KONTAKTPERSONER
CENTRALSTYRELSEN/Mainboard
Epost till hela styrelsen: styrelsen.cs@pudelklubben.se
CS-VT-16

Funktion

Namn

Kontakt

Ordförande /Chairman Lotta Gauffin
Finnsta Rosenlund 144, 740 20 Vänge
Mobil: 0705-2 1 83 93
E-mail: ordf.cs@pudelklubben.se
Vice ordförande /Vice Chairman Lena Tellberg
Degebergav. 645,
297 92 Everöd
Mobil: 0708-52 16 40
E-mail: viceordf.cs@pudelklubben.se
Kassör / Treasurer Marianne Backman
Tvärnö Orrsundet 418,
74291 Östhammar
Mobil:0733-52 93 88
E-mail:
kassor.cs@pudelklubben.se
Sekreterare /Secretary Barbro Bergström
Västannäs 412,
950 42 Morjärv
Telefon: 0923-520 23
Mobil: 0705-48 20 23
E-mail: sekr.cs@pudelklubben.se
Ledamot / Boardmember Kerstin Johansson
Solbräckev 10,
442 90 Kungälv
Mobil: 0706-19 43 05
E-mail:
ledamota.cs@pudelklubben.se
Ledamot /Boardmember Malin Hult
Stora Ramviksvägen 117
760 40 Väddö
Mobil:0739-63 17 93
E-mail:
ledamotb.cs@pudelklubben.se
Ledamot /Boardmember Sanna Arvidsson Morängatan 28  731 53 Köping Mobil: 0704-88 39 76
E-mail:
ledamotc.cs@pudelklubben.se
Suppleant/ Deputy Mona Plånborg Grenholm Kruthusvägen 69, 546 33 Karlsborg Mobil: 0725-78 18 18 
E-mail:
suppleanta.cs@pudelklubben.se
Suppleant / Deputy Andrea Nyman
Stöcksjö 326, 90580 Umeå
Telefon: 090-14 34 5
Mobil:  0730-36 12 08
E-mail:
suppleantb.cs@pudelklubben.se
Lotta Gauffin – Ordförande
Jag bor på en mindre gård utanför Uppsala tillsammans med man och barn. I familjen finns även tre storpudelfröknar samt en häst. Jag föder upp storpudlar under kennelnamnet Caro-Line’s sedan 2008. Hundintresset har funnits med sedan barnsben, men det var först i slutet av 80-talet som vi skaffade hund i familjen, och då blev det såklart en storpudel. Familjens första storpudel kom från Gertys kennel Caro-Line’s, och då påbörjades en relation som många hundar senare skulle resultera i att jag blev delägare i kenneln. Jag är speciellt intresserad av samspelet mellan hund och människa, och även av hur hundens konstruktion – både fysiskt och mentalt – påverkar dess möjligheter att prestera på olika plan. Med mina hundar har jag tränat och tävlat inom både lydnad, bruks och utställning. Som SBK-instruktör har jag även hållit många hundkurser, även om det numera ligger på is. Men att ha en valpkurs är bland det mest tacksamma man kan göra! Att vara aktiv inom hundvärlden innebär förr eller senare att man börjar engagera sig inom föreningsverksamheten, och för min del har det inneburit tidigare styrelseposter inom Mellansvenska, Boxerklubbens Östra Lokalområde samt Uppsala Läns Kennelklubb.Nu jobbar jag i SPK-CS och har förmånen att få vara med och göra en så bra insats som möjligt för vår älskade ras – pudeln!
39822_102626473129602_2505091_n
Lena Tellberg – Vice ordförande
Gift med Lars Danielsson, 3 utflugna barn, bor på landet utanför Kristianstad, liten uppfödning av grå storpudlar med kennel namn Pompano. Mitt hundintresse började redan under uppväxttiden i Sundsvall, där jag var aktiv ungdomsmedlem i Brukshundklubben med mormors envisa tax och min boxer Isak. Köpte första pudeln under tiden vi bodde i USA, när vi flyttade tillbaka till Sverige hade vi två storpudlar med oss. Suppleant och ledamot i Södra Älvsborgs Kennelklubb under några år på 2000-talet, ledamot och sekreterare i SPK, södra avdelningen 2003-2007, medlem av organisationskommittén till Pudelnationalen 2006, sammankallande i SAR-gruppen sedan den bildades 2008, medlem av södra avdelningens uppfödarkommitté 2008-2011 och behjälplig med Hälsoenkäten 2002 och 2010. Jag är mycket intresserad av utställning och uppfödning, försöker besöka andra länders stora utställningar för att bli inspirerad och hitta eventuellt framtida avelsmaterial. Övriga intressen är: sport, hästsport. Min vision är att ha bra kommunikation och samarbete i olika projekt mellan avdelningarna och centralstyrelsen och att SPK ska samarbeta mera med utländska pudelklubbar för att gemensamt kunna påverka den Franska Pudelklubben och FCI i viktiga frågor.
 
Marianne Backman – Kassör
Jag bor i skogen en bit utanför Östhammar i Norra Roslagen tillsammans med min man och våra tre mellanpudlar. Växte upp med pudel, och när det var dags för vår första egna hund år 2005, var valet av ras givet. Jag är en valpköpare som ganska snabbt fattade tycke för utställningsvärlden, men till husbehov har jag gått kurser/tränat med hundarna inom olika grenar. Nu i vintras började vi med Nosework.Till min profession är jag ekonom och har arbetat hela mitt yrkesliv med ekonomi och administration. De sista åtta åren, innan maken pensionerade sig och jag fick hänga på, arbetade jag som egen företagare och skötte redovisning och löneadministrationen åt uppdragsgivare.Inom SPK har jag haft uppdraget som revisor i Mellansvenska i två år, har även tidigare erfarenhet av Kassörsuppdraget, då i en orienteringsklubb.
 Majsan
Barbro Bergström – Sekreterare
Bor i Västannäs strax utanför Morjärv i Norrbotten. Är gift med Håkan, vi har två vuxna barn och sex barnbarn.Vi köpte vår första mellanpudel 1992. I januari 1995 föddes vår första kull och sedan dess har vi fött upp några kullar mellanpudel och även en kull storpudlar under prefixet Charmer Wins.Från och med år 2011 är även vår dotter Sofie delägare i kenneln.Varit ombud för Pudelklubben Norra i Luleå-området under åren 2001-2006. Aktiv som ledare/medhjälpare/deltagare föruppfödarutbildningen, klipp- & pälsvårdskurser, utställningsträning och övriga utflykter/aktiviteter.
Barbro2
Kerstin Johansson – Ledamot
Jag heter Kerstin Johansson, bor strax utanför Göteborg mitt ute på landet. Ett liv utan pudlar är inget jag kan tänka mig, de har funnits med sedan 1984. Jag har varit aktiv i Pudelklubben sedan dess. Dels som utställare och dels med olika styrelseposter i Västra avdelningen genom åren. Att vara aktiv i föreningssammanhang är intressant och ger mycket tillbaka tycker jag. Ska bli otroligt spännande att vara med i CS och förhoppningsvis vidga sina pudelvyer. Kennelnamnet Claudivan är mitt, fött upp några få kullar mellanpudel genom åren. Har tänkt mig ett aktivt uppfödarliv som pensionär:)
Mitt andra intresse är motorcykel, lite svårt att kombinera med pudelintresse men är med på lite körningar då och då. Arbetar administrativt inom Utbildningsförvaltningen i Göteborg. Är inte pudlarna med till jobbet kan jag köra mc dit iaf när vädret tillåter!
Utställning och avel är mina huvudintressen när det gäller pudlarna men är med där det behövs och jag kan göra någon nytta…
????????????
Malin Hult – Ledamot
Malin Hult heter jag – har i hela mitt liv levt ett aktivt hundliv som inneburit både retrieverjakt, lydnad, bruks, agility, lydnad och utställning. Har alltid vart en aktiv föreningslivsmänniska, suttit i min lokala BKs styrelse i totalt 10-15 år, utbildat mig till instruktör (lydnad, agility och viltspår) och njuter av att se hundar med dess ägare utvecklas. Tillbringade hela min ungdomstid i skogen, på appellplanen eller med näsan i valplådan (och gör väl egentligen fortfarande det). Har under mitt liv skrattat, gråtit, lyckats, misslyckats, utvecklats och nyfiket inspirerats av hund och hundfolk genom föreningar, träningskamrater, uppfödare och att själv vara hundägare /uppfödare.  Något jag hoppas på att få göra fortsättningsvis också!

Föder upp mellanpudel i svart och vitt, hemma bor en hane och två tikar som tränas och tävlas i lydnad/agility/bruks/viltspår och med pudel i flocken är det svårt att låta bli även utställning. Det är just detta som är så underbart med pudeln som ras – en riktigt härlig allround clown som fler borde upptäcka, och vi som hittat rätt ska vara stolta och värna om vår ras – och dess funktionalitet!
Mig och mina clowner hittar ni på landet utanför Uppsala.

Sanna Arvidsson – Ledamot
Född precis i början av 60-talet, jag har fyra egna barn, två bonusbarn och sex barnbarn. Jag är född och uppvuxen i en familj med mycket djur och har genom åren haft flertalet hundar. Framförallt då Schäfer men även Collie, Foxterrier och Tax. Men det var ju förstås innan jag upptäckte vår fantastiska ras som jag nu brinner för.Jag föder upp Toy- och Dvärgpudel i svart, brunt och vitt under prefixet SvartAlfernas. Jag är en väldigt positivt lagd människa och jag ser sällan eller aldrig några hinder och skulle jag göra det så går de ju alltid att klättra över!Mina fritidsintressen utöver Pudlarna som jag gärna åker på utställning med, är mina barnbarn och så gillar jag att sy när jag får tid över till det.
Mona Plånborg Grenholm – Suppleant
Jag bor i hus i Karlsborg och är gift med PeO. Jag arbetar på en förskola. De flesta av våra egna barn är utflugna, vi har en flicka kvar hemma som tar studenten i år. Jag har levt med hund hela livet, mest brukshundar. Jag har även ägnat många år till lydnad och bruksträning/tävling upp till elitklass, men även ställt ut allehanda raser.Min fritid går nu åt till mina pudlar, min familj och att hjälpa min man på olika former av sporttävlingar. Jag har haft pudel sedan -99 och vurmar för färgerna rött och aprikos. Föder upp pudlar i de tre små storlekarna under prefixet Dreams In Red. Jag tror att arbetet i CS ska bli lärorikt och mycket intressant.
Andrea Nyman  – Suppleant
Jag heter Andrea Nyman , är 44 år och bor med min familj strax söder om Umeå. Vi skaffade vår första storpudel Smilla 2006 som en ren familje hund. Jag hade inga planer på att träna ngt speciellt, men väldigt snart var vi anmälda på vår första lydnads kurs och den har följts av många fler….
Jag har tävlat och tränat mycket lydnad,rally, gått spårkurser, nosework och allt möjligt annat roligt.
2013 skaffade vi vår andra storpudel Lykka. Vi har henne på foder och tack vare det har jag fått lära mig massor med saker ang avelsarbete, utställning och pudeln som ras. Lykka ska snart få valpar och jag ser fram emot en liten pudelvalp som flyttar in i vårt hus i september Jag blev för dryga 2 år sedan invald som suppleant i Norras styrelse.
Jag tycker att det känns väldigt spännande att få möjlighet att vara med i CS. Det kommer att vara en fantastisk möjlighet att lära sig mer om föreningsarbete och ge fördjupade kunskaper om vår underbara ras Pudel!
Andrea norra