Pudelpromenad i Täby och Norrtälje!
Publicerad 14 september 2018

 

Foto Annika Tungel

Foto Annika Tungel

Pudelpromenad i Täby

Vi har gemensam promenad i Rösjöterrängen sista söndagen i varje månad.

Vi träffas klockan 11.00 vid Rösjöbadets parkering, i slutet av Rösjövägen i Täby.  Ingen föranmälan, ingen kostnad. Välkommen, med eller utan hund! Vi går varje månad, även under sommaren. Var och en ansvarar för sin egen hund. Ta med dig fika!
Information: Annika Tungel 070-697 56 26

prom4prom3prom4

 

 

 

Pudelpromenad sep.t 2015Pudelpromenad i Norrtälje

Första lördagen i varje månad promenerar vi runt Färsna gård

Samling klockan 11.00 vid Färsna gård.  Vi går en runda kring Färsna gård och avslutar på fiket. Ingen föranmälan, ingen kostnad. Välkommen, med eller utan hund! Uppehåll i juli, augusti och vid nyår. Var och en ansvarar för sin egen hund.
Information: Ulla Nordström 0175-605 11

vinterpromenadprom2promfika