NoseWork

NoseWork är en relativt ny hundsport i Sverige som har blivit en av de mest populära aktiviteterna. Den startade 2006 i södra Kalifornien och har på kort tid vuxit stort i USA och Kanada. Men man måste inte tävla, det är också ett perfekt sätt att aktivera sin hund både fysiskt o mentalt. Hunden får arbeta självständigt och använda och stimulera sitt absolut viktigaste sinne; luktsinnet! Nose Work innebär sökövningar som man kan göra både inom- och utomhus. Hunden tränas att känna igen och markera tre olika dofter; Eucalyptus, Lagerblad och Lavendel. Nose Work passar alla hundar oavsett ras, storlek, temperament och grad av arbetslust, och är bara så roligt för både hund och ägare.

NoseWork  2 nybörjarkurser
På den här kursen kommer du att få lära dig grunderna i Nose Work. Ni är inomhus och hunden får lära sig söka efter doften Eucalyptus.
Datum: Måndagar 24 feb, 2 mars, 9 mars, och 16 mars
Tid:  17.00 – 19.00
Instruktör: Johanna Tak
Kostnad: 1.200:-/person (600:-/medföljande familjemedlem)
Anmälan: Sker via denna länk

Datum: Måndagar 24 feb, 2 mars, 9 mars, och 16 mars
Tid:  19.00-21.00
Instruktör: Johanna Tak
Kostnad: 1.200:-/person (600:-/medföljande familjemedlem)
Anmälan: Sker via denna länk

 

 

NoseWork fortsättningskurs – Datum och tid publiceras inom kort.
På den här Nosework kursen kommer vi att fortsätta att jobba på grunderna och träna på bla banor i olika miljöer och de fyra momenten.
På den här kursen krävs det att du gått nybörjarkursen och din pudel kan doften.
Datum:  
Instruktör:
Johanna Tak
Kostnad:
Anmälan:

 

Tror att måndagar: 24 feb, 2 mars, 9 mars, och 16 mars blir jättebra. Ska vi släppa båda grundkurserna samtidigt dvs kl. 17-19 och 19-21?

Vi håller våra kurser i samarbete med Studiefrämjandet.