Omplaceringar

Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta: Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge Tele: 070-631 01 60 Email: ‘valpformedling@pudelklubben.se

18-07-09

Chester är en svart, treårig, kastrerad storpudelhane som söker en ny matte/husse.
Han har en fin stamtavla och är lika livlig, glad och lekfull som han kan vara lugn och tålmodig. Han har dock lite svårt för möten med andra hundar då han är ganska osäker. 
Chester behöver en hundvan människa som har erfarenhet av storpudlar och som kan aktivera honom mentalt såväl som fysiskt. En för mig ny livssituation innebär tyvärr att jag inte har möjlighet att tillgodose hans behov och det är med sorg i hjärtat som jag skriver detta. 
Kontakta Charlotte Paulsson 073-342 12 82