Omplaceringar

Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta: Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge Tele: 070-631 01 60
valpformedling@pudelklubben.se

 


Svart dvärgpudel hane , trevlig glad och mycket följsam kille som behöver få ett nytt hem på grund av att han var tänkt till utställning och avel men tyvärr har hans svans blivit ”ful” så därför kommer det inte bli någon sådan karriär. Däremot är han en absolut perfekt familjehund, agility, lydnad eller vad man vill träna, men han passar även som kompis i soffan och lugna promenader, den perfekta kompisen, han är en levnadsglad kille som följer med på allt roligt. H

an är absolut inte någon ”problem” hund snarare den trevligaste goaste, roligaste kille man kan träffa. Han har stamtavla och är registrerad i SKK, född 2019 02 07 och han är efter hälsotestade föräldrar u.a. Är du intresserad är du välkommen att höra av dig . till mig, Cathrine Brännström  0703165159