Omplaceringar

Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta: Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge Tele: 070-631 01 60 Email: 

 
 
 17-11-13
Jag behöver omplacera en storpudel hane . Han är född 2015 och är vit ,en snygg hund, 
Kräver mycket jobb och hundvana.  För mer info 076-7639115

17-11-13

Vit toypudelhane, 5 år, jättetrevlig och välmeriterad. Pga senaste ögonlysning bör han ej gå vidare i avel men kan ändå ställas ut, han är internationell,svensk och finsk champion samt nordisk juniorvinnare. Han kan säkert vara jätterolig att aktivera med lydnad och agility. Han är väldigt snäll och följsam. Vill hitta ett lämpligt hem till honom eftersom jag inte riktigt hinner med att aktivera alla mina hundar, han är dock inte gratis. Han är van att leva i flock men kan säkert må bra av att vara  ensamhund. Dock ej lämnas ensam flera timmar i sträck.

För ytterligare upplysningar mejla mig på annette.langhemmer@gmail.com