Omplaceringar

Omplacering Här finner Ni hänvisning gällande omplacering av hundar över sex månader i alla storlekar. De hundar som finns noterade på denna sida har anmälts för hänvisning till klubbens vuxenhänvisare. Varje notis ligger i datumordning utan annan sortering. Annonsen finns på sidan i en månad, förlängning med 14 dagar i taget.

Till Dig som anmäler hund för hänvisning Allt arbete inom Svenska Pudelklubben sker ideellt på fritiden vilket innebär att det kan ta någon vecka innan Er hänvisning publiceras, dock är målsättningen att det skall uppdateras minst 2 gånger i veckan.

För att annonsera behövs: Namn, e-mail, telefonnummer och medlemsnummer på ägaren. Hunden ska vara registrerad i SKK. Ålder, storlek, kön och färg är obligatoriska uppgifter.

För annonsering av omplacering kontakta: Christina Sohlman Smedstorpet 10, 744 95 Vittinge Tele: 070-631 01 60 Email: valpformedling@pudelklubben.se

_________________________________________________________

 

 18-02-11
Svart mellanpudeltik lite drygt 6 år söker nytt hem. Trevlig tik men lite försiktig. Van vid barn och katt. Bör inte bo i lägenhet eftersom jag ej kan garantera att hon är tyst när hon lämnas ensam. Ring eller skicka ett sms och berätta lite om dig/er så hör jag av mig. Tfn 0707711541.
 
18-02-23

Michelle är en svart mellanpudel som är sex år gammal.

Hon har mycket energi, är lojal och tycker om att följa med överallt. Hon gillar att gå på alla typer av promenader. Hon tycker om att utöva fysiska aktiviteter såväl som att utöva mentala övningar.

Hon vill helst inte bli lämnad ensam. Hon har spenderat mycket tid med andra hundar och små barn men vore troligen bäst om hon kunde komma till ett hem utan andra hundar och barn, där det är fokus på henne.

Hon är en stark karaktär, därav är det viktigt att man är hunderfaren samt att man är positiv och beslutsam i sitt aggerande. Detta för att kunna ge Michelle den uppmärksamhet hon behöver för att få fram hennes bästa sidor.

Vi lägger stor vikt vid att det blir rätt hem för Michelle. Vänligen återkom med en beskrivning av dig/er, samt för att få för ytterligare information gällande Michelle på johan.k.simonsson@gmail.com eller på telefonnummer 0704 22 11 11.